Emrat më të bukur për vajzat e djemtë që lindin në pranverë

9:09 | 1 Prill 2019

Janë emra unikë, universal ndaj edhe mbeten gjithmonë gjetje të zgjuara.

Stina e pranverës, por sidomos muaji prill, ofron me dhjetra ide emrash që lidhen me natyrën, lulet dhe shkëlqimin e stinës, por edhe emra që lidhen me festat fetare të kësaj stine.

Janë emra unikë, universal ndaj edhe mbeten gjithmonë gjetje të zgjuara, transmeton “Living”.

Vajza

Arda,

Grace,

Emma,

Enora,

Elma,

Damiana,

Ava,

Lily,

Charlotte,

Isadora

Romana

Herna,

Heliena,

Honora,

Marsilia,

Hilda,

Rose,

Violet,

Olivia,

Kalina

Djem

Adrien,

Isidro,

Rodion,

Sirmion,

Abek

Damian, Damien, Damio,

Donan,

Jurgen,

Joris,

Ermin,

Maris,

Rodan,

Ivi,

Orson, Orsi,

Gabriel

Liam,

Matias

Arthur,

Dominik,

Korad