Eminem “Artist i Vitit”

YouTube është sajt për shpërndarje të videove dhe në këtë ngjarje të çmimeve të kësaj kompanie morën pjesë Eminem, Lady Gaga dhe M.I.A, duke bërë video muzikore live, me regjinë e krijuesit të kësaj ngjarje Spike Jonze. Eminemi fitoi Çmimin “Artisti i Vitit”, përderisa Taylor Swift me këngën “I knew you were trouble” mori Çmimin…

ShowBiz

04/11/2013 15:08

YouTube është sajt për shpërndarje të videove dhe në këtë ngjarje të çmimeve të kësaj kompanie morën pjesë Eminem, Lady Gaga dhe M.I.A, duke bërë video muzikore live, me regjinë e krijuesit të kësaj ngjarje Spike Jonze.

Eminemi fitoi Çmimin “Artisti i Vitit”, përderisa Taylor Swift me këngën “I knew you were trouble” mori Çmimin “YouTube Phenomenon”.

Ceremonia u dha me lidhje live dhe online.

Nominimet ishim bërë duke shikuar pëlqimet, shikimet, komentet, nëpër videot e këngëtarëve të postuara në YouTube.