Të Infektuar: 1123

Të Shëruar: 847

Të Vdekur: 30

EKSPERIMENT SOCIAL: Si puthen çiftet në 30 vende të ndryshme të botës !? |VIDEO|

8:29 | 21 Gusht 2015

Kjo video na dërgon në qytete të ndryshme nga Seatle në SHBA deri tek Tokjo në Japoni, e Bangkoku në Tajlandë – me çifte të jetës reale të cilët demonstrojnë e tërheqjes dhe pasionit në vende publike.

Kanali në YouTube ‘Cut’ i njohur për përqafimin e llojllojshmërisë në videot e tyre, si njëra nga videot e tyre të famshme me transvestitët të cilët i përgjigjen emrit të ‘Caitlyn Jenner’. Videoja e tyre e re jep detaje për zakonet e ndryshme të puthjes mes çifteve në vende të ndryshme të botës.

Një detaj tjetër interesant që bie në sy janë dallimet mes çifteve të cilat janë personazhe në këtë video. Cut kanë qenë të kujdesshëm që të përfaqësonin edhe çiftet mes racave të ndryshme, si dhe mes gjinive të ndryshme. /lajmi.net