Edhe Luana Vjollca kundër binjakëve Veshaj?

Për mirë apo për keq, vëllezërit Veshaj janë në qëndër të vëmendjes si asnjëherë më parë.

ShowBiz

06/06/2022 17:36

Sapo mbyllet një kapitull, rihapet një i ri dhe ndonëse jo gjithë lajmet janë të mira mos harroni se edhe antireklama mbetet reklamë.

Së fundmi u përfolën për kopje të skeçeve nga emisioni Italian me grupin “The Jackal” dhe mes reagimeve pozitive dhe negative, diçka na bëri përshtypje..

Luana Vjollca ka një portal i cili quhet “Afterparty” dhe nëpërmjet këtij portali që i dha zë kopjes, gjithashtu thuhej se Donaldi dhe Romeo janë inspiruar ose kanë “kopjuar” shumë nga lojrat e “Shiko kush Luan” që moderoi për disa sezone Luana Vjollca./Kryefjala