Edhe 29 sulme të suksesshme nga koalicioni kundër ISIS-it

Shtetet e Bashkuara dhe aleatët e saj kanë kryer 29 sulme ajrore të dielën, ku kanë goditur caqet e grupit militant Shteti islamik në Siri dhe Irak, njofton Task Forca e Përbashkët.

Bota

10/08/2015 20:15

Në Irak janë kryer 21 sulme ajrore, në 9 qytete, përfshirë Makhmur, Ramadi dhe Bayji, ku janë goditur njësitë ushtarake të militantëve dhe ndërtesa. Është shkatërruar po ashtu edhe një fabrikë në Al Huwayja, ku ndërtoheshin eksplozivët.

Ndërkaq në Siri janë kryer 8 sulme ajrore, 5 prej tyre afër qytetit Al Hasaka.