E ‘tallnin’ majmunin, i gjuan me kallashnikov (Video)

Ju kujtohet majmuni i famshëm që shtie me AK 47 Kallashnikov.

Fun

08/12/2016 21:34

Disa ushtar me armë po u tallnin me majmunin, dhe ia japin armën. Por majmuni, si majmun që është i ra në fije dhe filloi të shtie pa kontroll.

Ushtarët që ia dhanë Kallashnikovin kërkonin birën e miut për tu fshehur.

Shikoni videon:

YouTube player