E pasionuar ndaj librave, ja çka bëri Adelina në sheshet e Prishtinës

Tashmë dihet dashuria e saj që ka për librin.

ShowBiz

25/04/2018 16:59

Këngëtarja Adelina Emini njihet për arritjet e mëdha që ka në karrierën e saj si ekonomiste, madje, ato do t’i kompletojë edhe me përfundimin e Doktoraturës, shkruan lajmi.net

Mirëpo, pasioni i saj për libra vazhdon dhe do të vazhdoj gjithmonë siç duket.

Këtë përshtypje e jep një fotografi që ajo ka publikuar në Instastory.

Adelina shihet se është në sheshet e kryeqytetit duke i shikuar ca tituj të librave, edhe pse çmimi tyre ishte dy euro!

“Vetëm 2 Euro” ishte shkrimi inkurajues i saj, duke lënë të nënkuptohet se librat duhet blerë e lexuar, sidomos kur kanë një çmim simbolik!/Lajmi.net/

screenshot_5