Të Infektuar: 10419

Të Shëruar: 6058

Të Vdekur: 341

E pabesueshme, vëllai i paralizuar çohet e vallëzon në dasmën e motrës

19:34 | 13 Shtator 2019

Videoja prekëse shfaq Nikola Raguz duke u çuar nga karroca e tij me ndihmë dhe më pas duke vallëzuar ngadalë përreth sallës me motrën e tij Matea Raguz-Papac.

Nikola ia doli që ta bënte vallëzimin deri në fund, duke lënë shumë njerëz në lot.

Nikola, 23 vjeç, nga Mostari në Bosnjë, mbeti i paralizuar në pjesën e poshtme të trupit të tij pas një aksidenti me veturë.