Të Infektuar: 37.792

Të Shëruar: 23.274

Të Vdekur: 975

E mahnitshme si ja shpëtojnë bletët jetën njëra-tjetrës

14:03 | 20 Shtator 2019

Këto bleta janë duke ia shpëtuar jetën shokut të tyre, e cila ra në një nxjerrës mjalti.

Në një video të publikuar nga “DailyMail” është e mahnitshme të shihet se si bletët ia shpëtojnë jetën një blete tjetër, pasi që kishe rënë në nxjerrës mjalti dhe krahët iu janë mbuluar me mjaltë që ka bërë që mos të mund të i lëvizë krahët.

Bletët tjera e panë gjendjen e shokut të tyre, dhe reaguan menjëherë, transmeton lajmi.net.

Bletët tjera ishin në gjendje që t’ia pastronin krahët që ju kishin mbuluar me mjaltë, në mënyrë që t’i lëvizë përsëri.

Shikoni performancën e mahnitshme të këtyre insekteve. /Lajmi.net/