E kapi gruan me një tjetër, burri fton gjithë fshatin për të parë atë që i bëri

Një ngjarje e rëndë është shënuar në një qytet në lindje të Indisë, ku pasi ka kapur guan duke e tradhtuar, një burrë i ka bërë atë që s’e mendonte kurrë.

Fun

23/08/2017 13:58

Ai ka ftuar të gjithë fshatin të shihnin atë që do u punonte të dyve, teksa i mbante të lidhur në oborr.

Kështu, ai ka marrë kamxhikun në dorë dhe më pas ka filluar që t’u gjuajë të dyve.

Dhuna që ai përdor është ç’njerëzore dhe pamjet e publikuara janë mjaft të rënda. /Lajmi.net/