Të Infektuar: 10419

Të Shëruar: 6058

Të Vdekur: 341

E jashtëzakonshme: Nxënësit në Kinë përdorin gishtat në vend të kalkulatorit

18:50 | 3 Gusht 2019

Nxënësit e Kinës përdorin gishtat më shpejtë se sa me kalkulator.

Këta nxënës nga Kina nuk kanë nevojë të përdorin kalkulator, sepse në videon më poshtë shihet mjaft mirë se janë më të shpejtë sesa kalkulatori.

Do habiteni edhe ju dhe do ju duket e pabesueshme, por këta fëmijë janë super të shpejtë në kalkulim dhe në shkrim, transmeton lajmi.net.

Duke qartë se për të pasur kësi lloj aftësish kërkohet praktikë, koncentrim dhe kohë të gjatë, dhe nxënësit nga Kina na befasojnë me këto aftësish që na duken të paarritshme. /Lajmi.net/