E hedhin shokun e dehur nga kati i dytë në borë (Video)

Disa shokë kaluan një natë në një vend malor së bashku këtë tetor, por njëri prej tyre ishte bërë i dehur tapë. Ja çfarë i bënë ata atij.

Fun

06/11/2014 14:34

Këto ‘qenie të tmerrshme’ përfituan nga rasti i dehjes së shokut të tyre. Ata vendosën që të bënin një shaka të rrezikshme dhe ta postonin më pas në internet.

Ata e kapën shokun e tyre të dehur dhe vendosën ta hudhin nga kati i dytë i vilës jashtë në borë, transmeton Lajmi.net.

Përveç se ishte shumë ftohtë dhe shoku i tyre ishte pothuajse i zhveshur, kjo shaka e tyre ka mundur të përfundojë në mënyrë tragjike. Hudhja e një të dehuri nga kati i dytë në borë në këtë mënyrë mundet shumë lehtë ta lë atë të paralizuar.

Këshillë: Kurrë mos e bëni një shaka të tillë!

Shikojeni videon: