E dhimbshme: Ja se si reagon ky qen kur mjekët i vendosin protezat në këmbët e ampotuara(Video)

Një qen në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, i ka humbur të dy këmbët. Atij kur ishte disa muajsh pas një ndërhyrjeje mjekët ia kishin ampotuar të dy gjymtyrët e pasme

Lifestyle

20/08/2017 17:52

Por nuk ka kaluar kohë e gjatë dhe qenit i janë vënë dy këmbë artificiale nga disa mjek të një klinike  të veterinarisë në SHBA.

E  reagimi i qenit i ka mahnitur mjekët.