Dy ministra të AAK-së sot pranojnë detyrën zyrtare

Selim Selimi dhe Blerim Kuçi, sot do të pranojnë detyrën zyrtare në dikasteret përkatëse.

Lajme

05/06/2020 07:47

Dy ministra të Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Selim Selimi dhe Blerim Kuçi, sot do të pranojnë detyrën zyrtare në dikasteret përkatëse.

Në komunikatat zyrtare thuhet se Ministri i Drejtësisë, Selim Selimi, do të pranojë detyrën e re në ora 09:00, ndërsa Ministri i Ekonomisë dhe Ambientit, Blerim Kuçi, do të pranojë në ora 13:00. /Lajmi.net/