“Duhesh me më ngu mua për me u mësu” – Buci i kapet Adrit

Adri dhe Shqipja gjatë dy ditëve të fundit brenda shtëpisë kishin zgjedhur të flasin dhe të bëjnë thashetheme për të gjithë. Një ndër “viktimat e tyre” kishte qenë edhe Buci i cili u përmend në klip. Buci nuk u habit për Shqipën pasi që nuk kishin pas raporte të mira asnjëherë por u habit nga…

ShowBiz

20/11/2023 21:46

Adri dhe Shqipja gjatë dy ditëve të fundit brenda shtëpisë kishin zgjedhur të flasin dhe të bëjnë thashetheme për të gjithë.

Një ndër “viktimat e tyre” kishte qenë edhe Buci i cili u përmend në klip.

Buci nuk u habit për Shqipën pasi që nuk kishin pas raporte të mira asnjëherë por u habit nga Adri.

“Duhesh me më ngu mua për me u mësu” i tha Buci atij.

Buci po e konsideron Adrin si “nxënës” të Shqipës. /Lajmi.net/ 

YouTube player