“Duhesh me dhënë shembull të mirë, jo këtë që e ke dhënë që tre ditë “, flet e fejuara e Bucit

Buci dhe Santiana janë dy nga banorët e këtij Big Brother Vip Kosova që po komentohen shumë. Ata të dy kanë pas shumë afrimitet mes tyre dhe po dyshohet për një lidhje mes tyre, shkruan lajmi.net. E fejuara e Bucit ishte “surpriza” e këtij prajmi e cila tregoi se nuk është e kënaqur me lojën…

ShowBiz

01/12/2023 23:12

Buci dhe Santiana janë dy nga banorët e këtij Big Brother Vip Kosova që po komentohen shumë.

Ata të dy kanë pas shumë afrimitet mes tyre dhe po dyshohet për një lidhje mes tyre, shkruan lajmi.net.

E fejuara e Bucit ishte “surpriza” e këtij prajmi e cila tregoi se nuk është e kënaqur me lojën e tij brenda.

“Duhesh me dhënë shembull të mirë, jo këtë që e ke dhënë që tre ditë”, i tha ajo në lidhje me raportin e tij me Santianën.

Verona ka kërkuar nga ai që ta ndryshoj lojën dhe mos ta humb atë. /Lajmi.net/

YouTube player