Dordoleci i frikshëm terrorizon Bostonin (Video)

Shikojeni këtë video të dordolecit të pazakonshëm në Boston.

Fun

27/12/2014 20:21

Tashmë kemi hyrë në stinën e dimrit dhe po bie borë, por dikush në Boston është siguruar që të lë një shije terrorizuese të dordolecit për njerëzit atje.

Dordoleci i frikshëm është vendosur në trotuar përderisa njerëzit që kalojnë pranë tij ai e ka për detyrë që t’i frikësojë, transmeton Lajmi.net.

Kjo është një shaka e radhës në internet, që dikush e ka bërë për tu argëtuar në këtë fund të vitit.

Shikojeni videon se si reagojnë njerëzit në rrugë kur dordoleci i frikëson ata: