Djersitja gjatë natës është shenjë e sëmundjeve

Djersitja mund të jetë shenjë e temperaturave të larta po në të njëjtën kohë edhe shenjë që jeni duke vuajtur nga disbalancimi hormonal, po djersitja e shpeshtë dhe e tepruar gjatë fjetjes mund të tregon se jeni të prekur nga ndonjë sëmundje e rëndë.

Lifestyle

26/08/2017 20:02

Ekzistojnë mbi 130 lloje të kancerin në gjak, ndërsa simptomat varen nga lloji i sëmundjes dhe nga njeriu.

Një grup hulumtuesish e kanë vërtitur që një lloj i kancerit qon deri te djersitjet e shumta gjatë fjetjes, transmeton gazetametro.net

Përveç djersitjes, simptomat e kësaj sëmundje janë edhe humbja e menjëhershme e peshës,ndjenja e vazhdueshme e lodhësish, infeksione, gjakderdhje, paraqitja e mavijosjeve. Të gjitha këtë simptoma mund edhe të mos bëjnë me këtë lloj sëmundje, por në rast që i keni bëni mirë të konsultoheni me mjekun.

Ekspertët thonë që mënyra e jetesës mund luan rol në marrjen e kësaj sëmundje, por në rast që e keni duhet rreptësisht të respektohen udhëzimet që ua ka dhënë mjeku. /Lajmi.net/