Dita nis me një përqafim

Mënyra më e mirë për të nisur sa më pozitivisht ditën është përqafimi.

Fun

05/08/2015 10:48

Këtë e bën çdo ditë një kangur jetim me emrin Doodlebug në Australi. Në vend të nënës apo të afërmve të tij, kafsha e vogël përqafon një arush kukull, të cilën e ka marrë dhuratë nga kujdestarët e tij.

Fotoja është postuar në internet nga një llogari në emër të Tim Beshara-s në Twitter dhe menjëherë është shpërndarë me shpejtësi nëpër rrjetet sociale. / Top Channel