Të Infektuar: 10419

Të Shëruar: 6058

Të Vdekur: 341

Disa gabime që duhet t’i shmang çdo prindër

17:20 | 13 Gusht 2019

Shumë prindër kanë përjetuar disa situata të pakëndshme kur e kuptojnë se sjelljet e fëmijëve të tyre kanë ndryshuar, por ata nuk mund ta kuptojnë se nga ka ardhur problemi.

Në këtë artikull do gjeni disa nga përgjigjet që çdo prindër do të jetë në gjendje të mësoj diçka, raporton “Bright Side”.

Nëse fëmija juaj mban sekrete dhe ka mungesë besimi tek ju, mund të jetë për shkak se ju nervozoheni shpejtë, transmeton lajmi.net.

Nëse fëmija juaj është i turpshëm apo edhe i pavendosur, është ndoshta sepse ju i ndihmoni edhe në gjërat më të vogla që mundet vet të i zgjedh.

Nëse i bleni çdo gjë që dëshirojnë, por çdo herë marrin lodrat e fëmijëve të tjerë, është për shkak se ju nuk e lini të bëjë zgjedhjen e duhur.

Nëse fëmija juaj shumë shpesh tregon xhelozi, mund të jetë për shkak se shumë shpesh e krahasoni atë me të tjerët.

Nëse një fëmijë është temperament, mund të jetë sepse i mungon vëmendja e duhur.

Kur fëmija gënjën, është sepse ju keni reaguar shumë ashpër herën e fundit kur ka bërë një gabim. /Lajmi.net/