Disa fotografi që tregojnë se në çfarë na kanë shndërruar rrjetet sociale

19:11 | 18 Korrik 2019

Pothuajse 93 milionë selife postohen çdo ditë në rrjetet sociale, sipas një studimi, pa i përmendur llojet e tjera të fotografive, ushqimet, fëmijët, lulet, perëndimin e diellit etj.

Disa fotografi që tregojnë  se çfarë na kanë shndërruar rrjetet sociale

Jetojmë me një botë ku çdo moment që jemi duke e përjetuar mundohemi ta ndajmë me të tjerët, është shumë tunduese të kaloj një ditë pa bërë fotografi.

Por disa njerëz kanë tendeca që të eskalojnë në këtë aspekt dhe ndonjëherë bëhet shumë qesharake mundi i tyre për të bërë një foto.

Kanë kaluar 10 minuta që kur e kanë marr ushqimin

Një nivel tjetër i selfies

Kështu dimë të udhëtojmë edhe ne…

Gjithçka që dëshiroi është të bëjë një foto me ushqim, pjesën tjetër nuk e mendoi..

Nuk konsiderohet që keni ngrënë nëse nuk e keni bërë foton për Instagram

Kur gruaja juaj organizon një party me shoqëri, ju vetëm duhet ta pranoni dhe të i bëni fotografi

Pozita e duhur është gjithë çka nevojitet që një fotografi të dal si duhet..

5 burra, 4 kamera./Lajmi.net/