Disa foto të dashurisë së vërtetë që tregojnë se nëse kujdeseni për diçka do të zgjasë

11:39 | 24 Gusht 2019

11565510-image-crop-3511x1942-1554350716-728-21fcf31573-1554790670

Çdo vit 2.3 milionë çifte në Amerikë i premtojnë njëri-tjetrit “të jenë së bashku në të mirë dhe në të keq, në varfëri e pasuri, në sëmundje dhe shëndet deri sa vdekja të na ndaj.”

Por jo të gjithë e dinë se dashuria nuk është vetëm për pasion dhe flutura në bark.

Në fakt, martesa kërkon shumë punë dhe durim në mënyrë që kjo lidhje unike të zgjasë. Por ne besojmë se ia vlen eforti i martesës, vetëm shikoni foto më poshtë dhe do besoni edhe ju, transmeton lajmi.net.