Digjet shtylla elektrike në Fushë Kosovë (Video)

Në Fushë Kosovë, mbrëmë rreth orës 20, ka shpërthyer zjarri në shtyllën elektrike. Kjo ka ardhur si pasojë e lidhjeve ilegale nga ndërtesat e sapondërtuara.

Lajme

18/12/2016 11:25

Një pjesë e madhe e lagjes Dardania në Fushë Kosovë mbrëmë ka mbetur pa rrymë, derisa interneti ende nuk funksionon, raporton lajmi.net

Në vendin e ngjarjes mbrëmë kanë dalë edhe policia dhe zjarrfikësit, të cilët e kanë shuar zjarrin, duke evituar me të keqen.

Nuk është hera e parë që në këtë lagje ndodhin këso rreziqesh. /Lajmi.net/