Dështon protesta e Vetëvendosjes në Londër (Foto)

Vetëm pesë persona dolën në protestën e paralajmëruar në Londër kundër marrëveshjeve të Brukselit dhe demarkacionit.

Lajme

05/12/2015 13:25

Edhe pse disa dhjetëra shqiptarë e kishin paralajmëruar pjesëmarrjen në protestën e simpatizantëve të Vetëvendosjes në Londër para Ambasadës së Kosovës, në fund vetëm pesë persona u paraqiten, duke krijuar indinjatë te organizatorët.

fo

Organizatori kryesor i protestës Hysen Marku, aktivist i Vetëvendosjes në shenjë dëshpërimi e ka quajtur numrin e vogël të protestuesve si “dëshpërim të të gjithë shqiptarëve në përgjithësi”.