Dështimet më qesharake në lajme LIVE (Video)

E keni parasysh kur i bëni intervistë mikut tuaj në tv, si do të reagojë?

Fun

21/12/2016 14:12

Natyrisht që ai do të vazhdojë me shakatë e tij, duke mos e marrë serioze punën tuaj, shkruan lajmi.net

Në transmetimin e lajmeve ka lloje të ndryshme të dështimeve të gazetarëve prej të cilave shumë kanë filluar të qeshin drejtpërdrejtë, e s’kanë arritur të ndalen, pavarësisht që tema për të cilën kanë qenë duke ju treguar shikuesve ka qenë serioze.

Ka edhe prej atyre të cilët në transmetimin live në hapësirë ju ka rënë të fikët dhe i ka bërë shikuesit të qesh, përderisa pas disa sekondave është zgjuar dhe ka vazhduar transmetimin, duke treguar ndjenjën e tij në udhëtim.

Shikojeni videon dhe do të shkriheni së qeshuri me plot nga përmbledhja e këtyre videove./Lajmi.net/

YouTube player