Deputeti nuk po e lë ‘rehat’ Xhesikën, ja çfarë i ka shkruar sërish

Xhesika Ndoja njëra ndër këngëtaret më të përfolura ditëve të fundit pas publikimit të një propozimi nga një deputet i Shqipërisë ku ai i kishte kërkuar të flejë me të e më pastaj këngëtarja të bëjë jetë princeshash e sheikësh, ajo ka pranuar edhe mesazhin e dytë nga po i njeti deputet.

ShowBiz

08/02/2016 12:02

Xhesika Ndoja flet sërish për portalin TetovaSot duke thënë se ka pranuar një sms ku deputeti i ka thënë se “mos prano asnjë ofertë nga askush e as nga kryeministria për të zbuluar emrin tim, çfarë do shume që do të ofrojnë do ti jap unë”.

Ditë më parë kryeministria i kishte kërkuar emrin e deputetit në këmbim të një shume parash por këngëtarja seksi nuk kishte pranuar.

Vazhdon misteri se i cilës parti është deputeti dhe cili është ai që propozon jetë sheikësh këngëtares seksi.

Por një premtim Xhesika i ka dhënë deputeti siç shprehet për TetovaSot, se as emri nuk do të bëhet publike e as nuk do të pranojë asnjë shumë parash nga askush.