Deputetët e LVV-së lavdërojnë drejtorin e KRU “Gjakova” i cili u arrestua para disa javësh në Bullgari

Dy deputetët e Lëvizjes Vetëvendosje, Agon Batusha dhe Visar Korenica, kanë vizituar Kompaninë Rajonale të Ujësjellësit “Gjakova”, ku janë pritur nga Drejtori Hasan Krasniqi. Për këtë vizitë ka njoftuar Batusha, i cili në postimin e tij ka thurur lavde për Krasniqin, i cili në muajin shkurt ishte arrestuar në Bullgari. “Me deputetin Visar Korenica vizituam…

Lajme

21/05/2024 11:24

Dy deputetët e Lëvizjes Vetëvendosje, Agon Batusha dhe Visar Korenica, kanë vizituar Kompaninë Rajonale të Ujësjellësit “Gjakova”, ku janë pritur nga Drejtori Hasan Krasniqi.

Për këtë vizitë ka njoftuar Batusha, i cili në postimin e tij ka thurur lavde për Krasniqin, i cili në muajin shkurt ishte arrestuar në Bullgari.

“Me deputetin Visar Korenica vizituam K.R.U. “Gjakova” ku u pritëm nga drejtori z. Hasan Krasniqi me të cilin diskutuam për projektet e kompanisë, sfidat dhe sukseset. Gjithmonë kënaqësi të takosh njerëz të përkushtuar në punë, të aftë profesionalisht dhe të angazhuar për të mirën e përgjithshme”, ka shkruar Batusha.