Delawie:Dhuna dhe gazi lotsjellës nuk kanë vend në Parlament

​Ambasadori amerikan, Greg Delawie, ka reaguar edhe njëherë pas ndodhive të fundit në Kuvend, kur opozita ka hedhur përsëri gaz lotsjellës dhe kanë gjuajtur me shishe Kryeparalemntarin, Qeverinë dhe ministrat.