Delawie : Mezi pres takimin e radhës

Ambasadori amerikanë në Prishtinë, Greg Delawie ka publikuar një shënim në llogarinë e tij në Tëitter, ku thotë se “mirëpret përpjekjet e presidentes dhe të partive politike për të gjetur një zgjidhje të ngërçit politik dhe për dialogu”.