Debati i ashpër mes Kadri Veselit dhe Albin Kurtit: Shoku Mao (Video)

Në seancën e sotme të Kuvendit Albin Kurti e Kadri Veseli u përfshinë në një debat të ashpër.

Lajme

24/08/2017 16:16

Në ditën kur seanca konstituive e Kuvendit të Kosovës përsëri u ndërpre, ngase PAN-i kërkoi kohë, Kadri Veseli e Albin Kurti u përfshinë në një debat të ashpër.

Në  këtë përplasje sidomos Kadri Veseli lëshoi akuza të rënda rreth Vetëvendosjes dhe Albin Kurtit, të cilin e quajti Mao në bazë të liderit shpirtëror komunist kinez.

Veseli akuzoi VV-në edhe për sulmin në Kuvend, ndërsa tha se me Kurtin kryeministër kthehet Serbia në Kosovë.

Albin Kurti gjatë polemikave i kërkoi Veselit që të dalë në Kuvend e të matet nëse i ka votat për t’u zgjedhur në krye të tij.