Dashuria e vërtet nuk ka vdekur, ky çift na vërteton këtë

20:01 | 11 Shtator 2019

Ky burrë është duke vërtetuar se çka është dashuri e vërtet.

Ky burrë filloi të kujdesej për të dashurën e tij, pasi që ajo u paralizua vetëm pas disa ditësh kur u takuan për herë të parë.

Ata u takuan përmes rrjeteve sociale. Ata u bashkuan shumë brenda 7 muajve, pa e takuar njëri-tjetrin, por vetëm përmes rrjeteve sociale, deri sa vendosën të dalin në takim të parë. Por fatkeqësisht disa ditë më parë, vajza u lëndua në një aksident me makinë që e la atë të paralizuar, raporton”Daily Mail Video”, transmeton lajmi.net.

Pa marr parasysh, ai nuk u dorëzua dhe nuk e la të vetme atë sepse tashmë ai ishte i dashuruar. Ai ka qëndruar në krahë të saj për më shumë se 3 vite. /Lajmi.net/