Dafina shumë mirë pe dridh

Dafina Zeqiri ka qenë njëra prej protagonisteve të emisioneve të Vitit të Ri, në televizionet tona. Këngëtarja kosovare ka shkëlqyer sidomos në emisionin Op Op Labi. Këngëtarja që u rrit në Suedi e ka kallë skenën në kohën kur po këndonte ‘Real 1’, duke e bërë një kërcim mjaft provokativi, sa që e ‘çmendi’ reperin…

ShowBiz

03/01/2014 10:50

Dafina Zeqiri ka qenë njëra prej protagonisteve të emisioneve të Vitit të Ri, në televizionet tona. Këngëtarja kosovare ka shkëlqyer sidomos në emisionin Op Op Labi.

Këngëtarja që u rrit në Suedi e ka kallë skenën në kohën kur po këndonte ‘Real 1’, duke e bërë një kërcim mjaft provokativi, sa që e ‘çmendi’ reperin prishtinas.

Këngëtarja llapjane bëri një kërcim mjaft elastik edhe gjatë kohës kur këndoi vetë, por tek kënga e ‘Real 1’ ajo e dridhi shumë mirë.

Dafina Zeqiri dhe Real 1 – OpOp Labi by dafinazeqiri