Cili është flamuri më i urryer në botë, ku është Kosova?

Në webin \"Flagburningworld\", me një klik mund t’i fusni flakën flamurit të vendit të cilin e urreni. 

Lajme

24/05/2014 00:11

Cilët flamuj të botës njerëzit preferojnë më shumë t’i djegin? Nëse e keni pyetur ndonjëherë veten për këtë, atëherë përgjigjen mund ta gjeni në \”flagburningworld\”. 

Në fakt, në këtë ueb faqe janë djegur mbi 50 milion flamuj. 

Flamuri më i urryer deri tani është ai i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, i cili është djegur mbi 214 mijë herë, flamuri rus është djegur rreth 200 mijë herë, flamuri i Kosovës mbi 80 mijë herë dhe ai i Shqipërisë mbi 90 mijë herë.