Çifti që po çudit me historinë e tyre të dashurisë, 19 vjeçari u martua me 77 vjeçaren

Mosha është vetëm një numër, apo jo? E gabuar, mosha është një fjalë dhe një fjalë nuk arrin në rrugën e dashurisë së vërtetë.

Lifestyle

29/04/2018 13:22

Por në qoftë se e dashura juaj është e moshës së e nënës suaj tuaj, atëherë është vështirë e besueshme, përcjell rtv21.tv

E tillë është historia e Gary 19 vjeçar dhe Almedas 7 vjeçar. Ai pretendon se ka rënë çmendurisht në dashuri me të qysh prej kur filluan të takoheshin kur ai është 17 vjeç pra në vitin 2016.

Çifti Tennessee u takua për herë të parë në një ditëlindje të mikpritësit të përbashkët në Chuck E.

Kur Gary takoi Almeda, ai i për në një intervistë Barcroft TV, se ishte vërtet “dashuri në shikim të parë”. “Ai gjithashtu zbuloi se ata u martuan vetëm dy javë pas takimit me njëri-tjetrin.

“E dija që ajo ishte ajo dhe nuk kishte asnjë dyshim për këtë. Ju e dini që shumë njerëz presin vite për t’u martuar dhe të gjithë kanë mendime të ndryshme për t’u martuar shpejt, por ne e dinim se ishim të dashuruar. “, ka thënë Gary. Almeda gjithashtu ka deklaruar se edhe ajo është dashuruar në shikim të parë. “Unë vetëmkam shikuar në sytë e tij dhe kam rënë në dashuri me ato sytë ngjyrë kafe. I dua flokët e tij.”

Gruaja 72-vjeçare gjithashtu zbuloi se ajo po përpiqej të niste jetën me vdekjen e bashkëshortit të saj me të cilin ishte martuar për 43 vjet, para se të takonte Gary.
Ajo gjithashtu shtoi: Nuk isha duke kërkuar për një djalë të ri, por Gary sapo kishte ardhur e dija menjëherë se ai ishte ai , përcjell rtv21.tv Në rast se po pyesnin se si Gary e përjetoi këtë, ai tha se ishte krejtësisht normale të binte në dashuri me një grua, pavarësisht se ishte mjaft e vjetër.

Në fund të fundit, kjo nuk ishte udhëtimi i parë i Gary që kur ishte në një marrëdhënie dyvjeçare me një grua 77-vjeçare para Almedës. Sa i përket Almedës, mosha nuk ishte as shqetësimi më i vogël, për më tepër ajo vazhdon: “Unë kurrë nuk u frikësova nga mosha”, thotë ajo “Nuk kam frikë nga Gary që shkon me të tjera. Ai më do dhe ai nuk i pëlqen gratë e reja gjithsesi.

” Por djali i madh i Almedas nuk duket të jetë i pajtimit me vendimin e nënës së tij. “Gjithkush e mbështeti këtë martesë, përveç djalit tim, ai ende nuk flet me mua.
Pra, kjo është e vetmja, të gjithë të tjerët janë në rregull. ” Përveç djalit të saj, të gjithë të tjerët janë mbështetës, duke përfshirë edhe nipërit e mbesat e Almedas që mbështesin gjyshen e tyre. Aaroni, i cili është 22 vjeç, shpjegon se “Unë vetëm e quaja atë gjysh kur isha i dehur.

Në kokën time, e shoh atë si më shumë një mik se sa një gjysh “. Shqetësimi kryesor i nipërve të mbesave të saj është lumturia e gjyshes së tyre.