Çiftet janë duke i realizuar fotografitë e martesës nën ujë dhe është me të vërtetë fantastike (Foto/Video)

18:40 | 24 Tetor 2016

Të gjithë kanë dëshirë që dita e tyre e martesës të jetë e paharrueshme dhe për këtë kanë ide të ndryshme të realizimit, ndërsa njëra nga këto ide është realizimi i fotografive të dasmës, nën ujë!

Fotografi amerikan Adam Opris, tash e 4 vite merret me fotografitë nën-ujore të çifteve dhe pasi t’i shikoni fotografitë do të ju duket plotësisht e arsyeshme, transmeton lajmi.net

Ju do të mund të realizoni fotografi si të dëshironi përveçse pamja atje poshtë – është shumë herë më perfekte sesa mbi ujë.

Shikoni fotografitë: 

screenshot_2 screenshot_3 screenshot_4 screenshot_5 screenshot_6 screenshot_7 screenshot_8