Çfarë raporti ka aktualisht me Zhaklinën? Nita Latifi shpalos detaje

Ka qenë një nga emrat më të komentuar në mediet rozë që nga janari e këndej. Bëhet fjalë për Nita Latifin, vajzën nga Kosova, që ishte e vetmja përfaqësuese nga shteti ynë në Big Brother VIP Albania. Në një intervistë dhënë gazetares së lajmi.net, Florjanë Hoti, Latifi shpalosi detaje të rreth raportit momental që gëzon…

ShowBiz

27/05/2023 23:02

Ka qenë një nga emrat më të komentuar në mediet rozë që nga janari e këndej.

Bëhet fjalë për Nita Latifin, vajzën nga Kosova, që ishte e vetmja përfaqësuese nga shteti ynë në Big Brother VIP Albania.

Në një intervistë dhënë gazetares së lajmi.net, Florjanë Hoti, Latifi shpalosi detaje të rreth raportit momental që gëzon me tashmë ish-banorët.

Në veçanti, ajo foli edhe për marrëdhëniet me opinionisten Zhaklinë Lekatari, nga e cila thuhej të ketë pranuar mesazhe të apostrofuara si agresive.

Se cili është raporti i saj me të, Latifi përmes mikrofonave të lajmi.net, e sqaron për publikun kosovar dhe jo vetëm.