Çfarë pritet të ndodh sot në Kosovë

Sot në Kosovë do të ketë vetëm dy aktivitete

Lajme

09/03/2019 07:52

Grupi për Studime Juridike dhe Politike (GLPS) mban konferencë për media, ku do të prezantohen të gjeturat nga monitorimi mbi temën: “Zbatimi i Planit Kombëtar për MSA-në: Cili është progresi i institucioneve gjatë vitit 2018?”. (GLPS, përballë Kino ABC, Prishtinë)

Filharmonia e Kosovës mban konferencë për media në lidhje me koncertit të dirigjentit spanjoll Fernando Lopez Briones. (Salla e Kuqe të Pallatit të Rinisë, Prishtinë)