Çfarë ndodh me milingonat kur “cingërron” iPhone pranë tyre? (Video)

Një video e realizuar me disa milingona dhe një iPhone ka sjellë rezultat të pabesueshëm!

Fun

16/09/2015 10:39

Fillimisht në video, ato rrotullohen rreth telefonit në mënyrë të ç’rregullt.

Megjithatë, kur telefoni pranon një thirrje dhe milingonat dëgjojnë muzikën e telefonit, ato fillojnë të rrotullohen rreth tij në mënyrë të sistemuar, sikur të jetë një ritual.

Për më shumë, ndiqni videon më poshtë. (lajmi.net)