‘Çartet’ çifti, seks në metro (Video)

Dy banorë në periferi nuk i përbajtën emocionet e tyre dhe përfunduan në skena të nxehta seksuale në një metro të Rusisë.

Fun

09/06/2016 17:30

Veprimet e tyre alarmuan të gjithë pasagjerët në metro, ku shumë prej tyre ishin të shoqëruar edhe me fëmijë të vegjël.

Siç Daily Star raporton, çifti fillimisht vetëm po puthej, kur për një moment djali shpërthen, heq pantallonat dhe të dy fillojnë të bëjnë seks të plotë në sy të të gjithëve, pa ju bërë aspak vonë.

Personi që filmoi videon u kujdes që ta censuronte sa më shumë videon e cila jep pamjet e çiftit të dashuruar që e ktheu metronë e Shën Petersburgut në një fole dashurie.