Çaj bimor kundër dhimbjes së kokës

8:04 | 31 Janar 2014

Tea HD Desktop Background

Pirja e çajit bimor ndihmon relaksimin, çlodhjen, ju bën të ndiheni më mirë dhe ta largoni dhimbjen e kokës, posaçërisht nëse bëhet fjalë për kamomilë, lule portokalli, limoni, balsam etj. Nëse dhimbja e kokës është e vazhdueshme, ju mund ta përdorni ‘aromaterapinë’. Aromat dhe ekstraktet e bimëve më efektive në luftën kundër migrenës dhe dhimbjes […]

Pirja e çajit bimor ndihmon relaksimin, çlodhjen, ju bën të ndiheni më mirë dhe ta largoni dhimbjen e kokës, posaçërisht nëse bëhet fjalë për kamomilë, lule portokalli, limoni, balsam etj.

Nëse dhimbja e kokës është e vazhdueshme, ju mund ta përdorni ‘aromaterapinë’. Aromat dhe ekstraktet e bimëve më efektive në luftën kundër migrenës dhe dhimbjes së kokës janë: trëndafili, limoni, livanda, lule viola, karafili etj.

Nëse nuk ka shenja të largimit të migrenës, ju gjithmonë mund ta gjeni një zgjidhje më pak të shijshme, por sigurisht efektive: një filxhan kafe të ithtë me disa pika limoni.