Burgjet më të frikshme të botës (Foto)

Thonë që nëse nuk e përballon dot burgun, atëherë mos e bëj krimin.

Bota

04/03/2017 00:01

Por në disa raste koha që duhet të kalosh në burg është një makth i vërtetë.

Fotografitë e mëposhtme tregojnë institucione të ndryshme nëpër botë të vuajtjes së dënimit, të cilat dallohen për brutalitetin dhe kushtet aspak njerëzore.

Që nga ekzekutimet me vdekje me automatik, qelitë ku nuk hyn drita e diellit, ato ku tualeti është një kovë, kyçja në birucë për 24 orë, laboratorët e drogës, këto imazhe japin një pamje të qartë të burgjeve më të ashpra të planetit.

b11 b12 b13 burgjet1 b2 b3 b4 b5 b6 b7 b8 b9 b10