Brezovica turistike e mbuluar me mbeturina, reagon atleti i njohur

Në pjesën më të frekuentuar të turistëve në Brezovicë ka marr pamje të tmerrshme. Kjo pasi që ky destinacion është mbuluar tmerrësisht me mbeturina nga qytetarë të pandërgjegjshëm, shkruan Lajmi.net. Mjaft i nervozuar me këtë gjendje është shprehur edhe Erzen Zyberaj, atlet dhe përfaqësues i Republikës së Kosovës në vrapimet malore si dhe ultramaratona Ai…

Lajme

21/05/2024 21:55

Në pjesën më të frekuentuar të turistëve në Brezovicë ka marr pamje të tmerrshme.

Kjo pasi që ky destinacion është mbuluar tmerrësisht me mbeturina nga qytetarë të pandërgjegjshëm, shkruan Lajmi.net.

Mjaft i nervozuar me këtë gjendje është shprehur edhe Erzen Zyberaj, atlet dhe përfaqësues i Republikës së Kosovës në vrapimet malore si dhe ultramaratona

Ai ka shpërndarë disa fotografi në story-në e tij duke treguar gjendjen në malet ku ai vrapon, në këtë rast në Brezovicë.