Boshnjakja, kërcim erotik në shtyllën e urës!

Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur në Bosnjë, kur një femër gjysmë lakuriq ka performuar një kërcim erotik në publik.

Fun

09/08/2015 20:42

Vajza e panjohur gjysmë-lakuriqe, ka rrezikuar me lëvizjes e saj pasi ka hipur në shtyllën e ndriçimit publik, në urën e qytetit Sanski Most në Bosnjë dhe Hercegovinë. Me sa duket kureshtarët e kanë filmuar duke e shpërndarë nëpër rrjetet sociale. /balkanweb

YouTube player