Blero e Morena vijnë me ‘My Love’

Më në fund, kënga e paralajmëruar e duetit Blero dhe Morena Taraku është lansuar. Modelja kosovare ka debutuar në botën e muzikës me këngën ‘My Love’, të cilën e realizoi në bashkëpunim me këngëtarin e njohur kosovar. Muzikën e ka bërë BleroEnt ‘Elephant’, ndërsa tekstin po ashtu e ka realizuar Blero. Dëgjojeni më poshtë këngën…

ShowBiz

14/02/2014 17:49

Më në fund, kënga e paralajmëruar e duetit Blero dhe Morena Taraku është lansuar.

Modelja kosovare ka debutuar në botën e muzikës me këngën ‘My Love’, të cilën e realizoi në bashkëpunim me këngëtarin e njohur kosovar.

Muzikën e ka bërë BleroEnt ‘Elephant’, ndërsa tekstin po ashtu e ka realizuar Blero. Dëgjojeni më poshtë këngën më të re të këtij dueti. Shpresojmë t’ju pëlqejë.