Bledi Mane: Blerando është lojtar pa identitet

Blerando dhe Blero kanë pas një debat gjatë kësaj jave dhe kanë filluar të distancohen me njëri tjetrin. Ndonëse kanë qenë miq të mirë, Blerando ka thënë se me Bleron është problem të bisedohet. Bledi Mane, opinionist i këtij edicioni të Big Brother Vip Kosova e ka komentuar këtë ngjarje. “Blerando është lojtar pa identitet”,…

ShowBiz

08/12/2023 22:46

Blerando dhe Blero kanë pas një debat gjatë kësaj jave dhe kanë filluar të distancohen me njëri tjetrin.

Ndonëse kanë qenë miq të mirë, Blerando ka thënë se me Bleron është problem të bisedohet.

Bledi Mane, opinionist i këtij edicioni të Big Brother Vip Kosova e ka komentuar këtë ngjarje.

“Blerando është lojtar pa identitet”, ka thënë ai. /Lajmi.net/