Beyonce–Jay Z të dehur në dashuri

Beyonce dhe Jay Z kanë treguar se janë të dehur në dashuri për njëri tjetrin, përmes këngës së fundit të tyre. Çifti i njohur amerikan e lansoi këngën më të re ‘Drunk in love’, me një video-spot mjaft interesant, në plazh. ‘Queen B’ shihet mjaft tërheqëse me bikini dhe me lëvizje mjaft provokuese, në spotin…

ShowBiz

15/12/2013 15:00

Beyonce dhe Jay Z kanë treguar se janë të dehur në dashuri për njëri tjetrin, përmes këngës së fundit të tyre. Çifti i njohur amerikan e lansoi këngën më të re ‘Drunk in love’, me një video-spot mjaft interesant, në plazh. ‘Queen B’ shihet mjaft tërheqëse me bikini dhe me lëvizje mjaft provokuese, në spotin bardh e zi, ndërsa në fund të këngës ‘kyçet’ edhe reperi amerikan me disa vargje. Kjo këngë u publikua në kohën kur Beyonce e nxori pa paralajmërim albumin e saj më të ri. Shijijeni hitin më të ri të çiftit të njohur amerikan.