Beyonce dhe Jay Z të palodhshëm

Së fundmi këta dy këngëtarë janë parë në një klub të Londrës të quajtur, ‘Arts Club’ në orët e vona të ditës së enjte. Beyonce përfundoi turin e saj të koncerteve në Londër, por pavarësisht kësaj ajo nuk duket fare e lodhur, ashtu sikurse i dashuri i saj. Këngëtarja kishte të veshur një fustan të…

ShowBiz

08/03/2014 18:12

Së fundmi këta dy këngëtarë janë parë në një klub të Londrës të quajtur, ‘Arts Club’ në orët e vona të ditës së enjte.

Beyonce përfundoi turin e saj të koncerteve në Londër, por pavarësisht kësaj ajo nuk duket fare e lodhur, ashtu sikurse i dashuri i saj.

Këngëtarja kishte të veshur një fustan të ngushtë dhe të bardhë me vija të zeza, i cili e tregonte atë mjaft tërheqëse.