Berlini heq paralajmërimet për udhëtimet turistike në Evropë

Qeveria gjermane ka konfirmuar vendimin sot.

Bota

03/06/2020 12:46

Qeveria gjermane vendosi sot heqjen, duke nisur nga 15 qershori, të paralajmërimeve të saj për udhëtimet turistike në Europë, dekretuar në muajin mars për shkak të pandemisë së koronavirusit, theksoi sot ministri gjerman i Punëve të Jashtme, Heiko Maas.

“Këshilli i Ministrave ka vendosur të mos zgjasë më tej paralajmërimet për udhëtimet me destinacion Bashkimin Europian dhe vendet e asociuara, por t’i zëvendësojë ato me rekomandime për udhëtarët nga vendi në vend”, deklaroi Heiko Maas në një konferencë shtypi.