Berisha i AAK-së: Kallëzomni kush e ka autorizu Ridvan Muharremin? Pse u marrë ai me këtë punë?

Gjatë ditës së sotme në Kuvendin e Kosovës deputetët diskutuan lidhur me themelimin e Komisionit Hetimor për rezervat shtetërore. Lëvizja Vetëvendosje ishte subjekti i vetëm që kundërshtoi themelimin e këtij komisioni hetimor. Ndërsa në anën tjetër me iniciativës të LDK-së, opozita kërkoi themelimin e këtij komisioni. Në fjalën e tij para deputetëve të Kuvendit të…

Lajme

21/09/2023 13:58

Gjatë ditës së sotme në Kuvendin e Kosovës deputetët diskutuan lidhur me themelimin e Komisionit Hetimor për rezervat shtetërore.

Lëvizja Vetëvendosje ishte subjekti i vetëm që kundërshtoi themelimin e këtij komisioni hetimor.

Ndërsa në anën tjetër me iniciativës të LDK-së, opozita kërkoi themelimin e këtij komisioni.

Në fjalën e tij para deputetëve të Kuvendit të Kosovës, deputeti I AAK-së, Bekë Berisha shtroi disa pyetje lidhur me këtë çështje.

Fjalimi i deputetit Berisha:

Këtu u fol shumë e dëgjova shumë deputetë duke u menduar me u arsyetu pse nuk duhet hetim, bile ti i dhe zor fort. U mundova me të kuptu edhe ty. E kam dëgjuar edhe këtë deputetin tjetër tu thanë që nuk janë vjedh 600 mijë, por 300 mijë.Hajnia e keqpëdorimeve është temë tjetër. Pse e përkrahi këtë hetim?

Kallëzomni kush e ka autorizu Ridvan Muharremin? Pse u marrë ai me këtë punë? Kjo ka të bëj me sigurinë kombëtare. Pse po lypen certifikime e standarde.

A janë respektuar procedurat?A kanë certifikim të sigurisë ministrja, akterët, Ridvan Muharremi. Pse u marrë ky me këtë punë?Nëse nuk përkrahet kjo, ju po doni me fsheh diçka. PIKË./Lajmi.net/