Benitez e kërkon Hamsikun te Realit

Rafael Benitez raportohet se kërkon ta sjell te skuadra e Real Madridit, lojtarin e Napolit, Marek Hamsikun.

Sport

02/06/2015 21:56

E përditshmja spanjolle AS, raporton se Benitez pritet të bëj një tranferim të befasishëm te Reali.

Sipas këtij raporti, mësojmë se Benitez dëshiron ta sjell te Reali, lojtarin e Napolit, Marek Hamsikun.

Lojtari njihet për shpirtin e tij luftarak dhe nuk dorëzohet deri në fund, gjë e cila ka qenë si arsyeja kryesore që Benitez e kërkon atë te Reali.